Evet, sevgili okuyucularım, öncelikle hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, aileniz, sevdiklerinizle beraber huzur, mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirirsiniz. Ve her senenin başında tek temennimiz ve duamız böyle oluyor...

Evet, sevgili okuyucularım, öncelikle hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, aileniz, sevdiklerinizle beraber huzur, mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirirsiniz. Ve her senenin başında tek temennimiz ve duamız böyle oluyor ama yine son birkaç yıla baktığımızda her gelen yıl geride bırakılan yılı aratıyor. Özellikle 2017 yılından bu yana sürekli olayların, kaosların ve şiddetin, ölümlerin ve öldürmelerin eksilmediği yıllar olarak tarihe geçti.

Özellikle ülkemiz ve milletimiz adına 2017 yılında 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü ile başlayan olaylardan sonra ülkemiz kendi sınır güvenliğini sağlamak amacı ile Fırat Kalkanı Harekâtı ile Suriye sınırına operasyon gerçekleştirdi. Bu kutlu yolda 67 askerimiz şehit olurken bunlara karşın 3 bin üzerinde terörist öldürüldü. Hep diyoruz ya aslında ülkemizde olaylar eksilmiyor, milletimizin önünde sürekli engel olan terör örgütleri ve dış güçler ülkemizin belli yerlere gelmesini ve istikrarlı büyümesini istemiyorlar. Şimdi 2018 yılına baktığımızda yine olayların olduğu Ortadoğu da çocukların katledildiği bir yıl olarak tarihe geçti. Bu yılı geride bırakırken milyarlarca insan kutlamalarla ve sevinçle 2019 yılını karşılarken 2018 yılının ardından bıraktığı ne acıyı ne de hüznü görebilmektedir. Onca gözyaşların döküldüğü, anne ve babaların evlatsız, evlatların anne ve babasız kaldığı bir yılı geride bıraktık. Hiç kimse kalkıp 2019 yılından bir şey beklemesin, çünkü Avrupa ülkelerin ve terör örgütlerin hedefinde yine masum insanlar ve ölüm olacak.

Artık 2019 yılına girmiş bulunmaktayız, temenni ediyoruz dua ediyoruz ki 2019’un kanın akmadığı, çocukların öldürülmediği ve annesiz babasız bırakılmadığı bir yıl olsun. İnsanların barış ve huzur içinde yaşadığı bir yıl olsun.