Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, 81 ilin Emniyet Müdürlerinin katıldığı “İl Emniyet Müdürleri Yıllık Değerlendirme Toplantısı”na katılmak üzere Şehit Demet Sezen Konferans Salonu’na gitti.

İl Emniyet Müdürleri Yıllık Değerlendirme Toplantısı (1)

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ve Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’ın da katılım gösterdiği program, 3 gün boyunca devam edecek.

İl Emniyet Müdürleri Yıllık Değerlendirme Toplantısı (3)

Toplantıya katılan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, ildeki güvenlik durumu ve emniyet teşkilatının çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İl Emniyet Müdürleri Yıllık Değerlendirme Toplantısı (4)

Ayrıca, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toplantının ikinci gününde İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ile birlikte 81 ilin Emniyet Müdürleriyle bir araya geldiklerini belirtti.

İl Emniyet Müdürleri Yıllık Değerlendirme Toplantısı (2)

Şanlıurfa’da Ticaretin Kalbi Yanıyor: Çok Sayıda İtfaiye Sevk Edildi Şanlıurfa’da Ticaretin Kalbi Yanıyor: Çok Sayıda İtfaiye Sevk Edildi

Demirtaş, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin huzuru ve güvenliği adına önemli değerlendirmelerde bulunduk. Cennet vatanımızın her sokağında ve caddesinde asayişin sağlanması için fedakarca çalışan değerli mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum,” dedi.

Editör: İbrahim Çakmak