Programa Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi Başlı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Öztürk, öğrencilere Mehmet Akif ve İstiklal Marşı: Gençliğe Mesajlar kitabı üzerinden milli şairimizin fikir dünyasını anlattı.

Milli ve manevi değerlerimizin önemine vurgu yapan Prof. Dr. Mahmut Öztürk, Mehmet Akif Ersoy’un bağımsızlık mücadelesindeki rolünü ve gençliğe bıraktığı önemli mesajları aktardı.

Söyleşi sonunda öğrencilerin kitaplarını imzalayan Prof. Dr. Mahmut Öztürk, gençlerle birebir sohbet ederek onların sorularını yanıtladı.

Şinasi Yurtsever Cenaze Töreni Nerede, Saat Kaçta? Nereye Defnedilecek? Şinasi Yurtsever Cenaze Töreni Nerede, Saat Kaçta? Nereye Defnedilecek?

Kahta’da Mehmet Akif Ersoy Ve İstiklal Marşı Söyleşisine Yoğun İlgi! (2)

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, program sonunda yaptığı açıklamada, "Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un fikirlerini ve İstiklal Marşı'nın ruhunu gençlerimize aktarmak hepimiz için bir sorumluluktur. Bugün burada öğrencilerimizin gösterdiği ilgi, bizleri umutlandırdı. Katılımlarından dolayı değerli hocamız Prof. Dr. Mahmut Öztürk’e ve programa iştirak eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Bu anlamlı etkinlik, gençlerimizin tarih bilincini güçlendirmesine ve bağımsızlık ruhunu daha derinden hissetmelerine katkı sağladı.

Kahta’da Mehmet Akif Ersoy Ve İstiklal Marşı Söyleşisine Yoğun İlgi! (3)

Kaynak: Kahta Belediyesi