Şanlıurfa’yı 2. Lig’de mücadele eden Karaköprü Belediyespor ve 3. Lig’de mücadele eden Viranşehir Belediyespor, ligde kalma yolunda kritik maça çıkıyor.
VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR, SON SIRADA YER ALIYOR
Viranşehir Belediyespor, ligin 25’nci haftasında kendi sahasında Osmaniyespor ile karşılaşacak. karşılaşma 22 Mart Cumartesi (bugün) saat 14.00’da Viranşehir İlçe Stadyumu’nda oynanacak. Geçtiğimiz hafta ligde 52 Orduspor’a mağlup olan Belediyespor, ligde kalma yolunda büyük yara almıştı. Belediyespor, Osmaniyespor maçını kazanarak ligde kalma mücadelesini sürdürmek istiyor.
KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET
2. Lig’de mücadele eden Karaköprü Belediyespor ise ligin 28’nci haftasında Adana 1954 FK ile karşılaşacak. ligde 20 puan ile düşme potasında yer alan kırmızı-siyahlı ekip, play-off mücadelesi veren Adana 1954 FK maçını kazanarak ligde kalma mücadelesini sürdürmek istiyor.
VİRANŞEHİR’DE UMUTLAR TEKRARDAN YEŞERDİ
Viranşehir Belediyespor ise ligde oynadığı son 3 maçın 2’sini kazandı, 1’ini ise kaybetti. Düşmesi kesin gözüyle bakılan Belediyespor’un aldığı 2 kritik galibiyet umutları tekrardan yeşertti.
KARAKÖPRÜ BALAN İLE TARİH YAZMAK İSTİYOR
Hasan Şahin Binboğa ile yollarını ayıran Karaköprü Belediyespor, Teknik Direktörlük görevine Nihat Balan’ı getirdi. Balan ile ilk maçı kazanan Belediyespor, 1 maçı ise kaybetti. Karaköprü Belediyespor, Balan ile ligde kalarak tarih yazmak istiyor.