Kaza, Haliliye ilçesine bağlı İpekyol Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Ekrem Şavur'un kullandığı 34 MRH 750 plakalı araç, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje çarptı, ardından kaldırıma çıktı.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen ekipler, aracın içinde sıkışan yaralıları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından, yaralılar ambulanslarla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
SÜRÜCÜ ÖLDÜ
Acil serviste tedavi altına alınan araç sürücüsü Ekrem Şavur, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Araçta bulunan ve ağır yaralanan Murat Hatipoğlu’nun ise tedavisi devam ediyor.
Ekrem Şavur'un cenazesi, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Kaza nedeniyle bölgedeki trafik akışı bir süre aksadı. Polis ekipleri, kazanın meydana geliş nedenini araştırmak için inceleme başlattı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.