Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, otoyollarda trafik denetimleri sürüyor. Bu kapsamda polis ekiplerince yapılan denetimlerde 120 araç sürücüsüne idari para cezası uygulanırken 3 araç trafikten men edildi.

Şanlıurfa Viranşehir'de Akıl Almaz Hırsızlık: Yaklaşık 900 Litre Mazot Çalındı! Şanlıurfa Viranşehir'de Akıl Almaz Hırsızlık: Yaklaşık 900 Litre Mazot Çalındı!

Denetimlere ilişkin açıklamada bulunan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, ‘’Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüzce, 04.10.2024 tarihinde yapılan denetimlerde; 406 araç ve sürücüsü denetlenmiş, 120 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulanmış, 3 araç trafikten men edilmiştir. Daha Güvenli ve Düzenli Bir Trafik İçin Denetimlerimiz Devam Etmektedir.’’ İfadelerini kullandı.

Muhabir: İbrahim Çakmak