Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, onları yalnız bırakmadılar. Gerçekleştirilen ziyaretlerde ailelerle samimi bir sohbet gerçekleştirilirken, şehitlerin duaları da alındı.
Vali Şıldak, ziyarette yaptığı açıklamada, şehit ailelerinin Türkiye'nin en değerli emanetleri olduğunu vurguladı.
"Devlet olarak her zaman yanınızdayız" diyen Şıldak, "Bu özel günde İl Protokolümüz ile birlikte Aziz Şehitlerimiz İbrahim Çetin ve Osman Telli’nin kıymetli ailelerini ziyaret ettik. Onların gösterdiği sabır ve fedakarlık, bizlere büyük bir güç katmaktadır." Dedi.
Ziyaret sırasında Vali Şıldak, şehit ailelerine özel olarak hazırlanan tabloları hediye etti. Şehit aileleri ise gösterilen vefa dolu ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.
Ziyaretlere Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Haliliye Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz da eşlik etti.