2004-2006 futbol sezonunda Şanlıurfaspor formasını terleten Mehmet Altıparmak, 2006-2007 sezonunda futbolculuk kariyerine son verdi.

Kocaelispor, Kartalspor, Alanyaspor, Denizlispor, Elazığspor, Akhisarspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Samsunspor ve Esenler Erokspor gibi takımlarda Teknik Direktör ve Yardımcı Antrenör olarak görev yapan Mehmet Altıparmak’ın bu kez durağı Antalya oldu.

Altıparmak, 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Antalya temsilcisi Serik Belediyespor, Teknik Direktörlüğü görevine getirildi.

Mehmet Altınparmak Serik Belediyespor'da

Erokspor Maçı Öncesi Şanlıurfaspor’dan Önemli Karar Erokspor Maçı Öncesi Şanlıurfaspor’dan Önemli Karar

“ALTIPARMAK'A ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİZ”

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz daha önce birçok kulüpte şampiyonluk yaşayan başarılı teknik direktör Mehmet Altıparmak ile anlaşmıştır. Teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak'a şampiyonluk yolunda başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

ESKİ ŞANLIURFASPORLULAR ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE EDİYORLAR

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Serik Belediyespor’da Şanlıurfaspor’da mücadele eden Ahmet Gökbayrak, Feyaz Belen ve Aydın Bağ gibi futbolcular yer aldığı görüldü.

Editör: Ahmet Durmuş