31 Mart 2019 yerel seçimlerde Eyyübiye’li seçmenler oylarını Mehmet Kuş’tan yana kullandı. Her fırsatta halkla iç içe olan Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çalışmaları yerinde inceleyip, esnaf ve vatandaşların taleplerine yerinde çözüm üretmeye devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş 2022 yılında kadın destek merkezi gençlik merkezi ve millet bahçesi gibi bir çok projeyi Eyyübiyeli vatandaşların hizmetine sundu.

Urfanatik gazetesi olarak Başkan Mehmet Kuş’un artı ve eksilerini 2022 yılında yapmış olduğu çalışmaları Eyyübiye’li vatandaşlara sorduk.

‘’ BAŞKAN KUŞ ÇOK BAŞARILI’’

Çok güzel diyen Tahir Adalı;" Her yer pırıl, pırıl çok güzel çalışmaları var. Tebrik ediyorum Başkan Kuş çok başarılı biri, çok iyi bir insan çok teşekkür ederiz. Urfa'mızı Eyyübiyemizi çok güzel yerlere getirdi getirmeye devam ediyor çok teşekkür ediyorum kendilerine" Dedi.

‘’BAŞKAN KUŞ'TAN İSTEĞİM SAHAYA İNMELİDİR’’

Bir çalışma görmüyorum diyen Fethi Canbey;"Bir belediye başkanı dediğimiz zaman kendi bölgesinden sorumlu olmalıdır. Başkan Kuş'tan isteğim sahaya inmelidir. Vatandaşın derdini dinlemelidir. Dede Osman da oturuyorum bir an önce oralara gelip görmesi lazım başkanımızı oraya bekliyoruz" Dedi.

‘’EYYÜBİYEYE YAKIŞAN YEŞİL ALANLAR YAPSIN’’

Yollarımız çok kötü diyen Mahmut Aslandağ;" Bir an önce yollarımızı yapsın. Eyyübiyeye yakışan yeşil alanlar yapsın. Köyde oturuyorum çamurun içindeyiz merkeze gelemiyoruz" İfadelerini kullandı.

‘’EYYÜBİYEYİ GEZMİYORUM AMA ŞAHSINI GÖRDÜM VE DUYDUM’’

Başkan Kuş vatandaşla iç içe diyen Halil Çiftçi;" Eyyubiye belediye başkanı Mehmet Kuş'a iyi çalışmalar dilerim. Eyyübiyeyi gezmiyorum ama şahsını gördüm ve duydum" İfadelerini kullandı.

‘DEĞİŞİK ÇALIŞMALAR BEKLİYORUZ’’

Normal buluyorum diyen Mustafa Sarıcan;" Hep aynı işler biraz farklı çalışmalar bekliyorum. Yeni bir çalışma yapmak güzel bir şey. Bugün millet bahçesi olsun çok güzel bir proje tebrik ediyorum" dedi.

‘’EYYÜBİYE İLÇESİNE BÜYÜK BİR SAAT KULESİ İSTİYORUM’’

İyi çalışıyorlar diyen İbrahim Ziran;" Allah yardımcıları olsun. Yapılan çalışmalar güzel daha iyisi can sağlısı. Eyyübiye ilçesine büyük bir saat kulesi istiyorum. Dışarıdan gelenlerin ilgisini çeksin Urfa'ya yakışır bir çalışma olur" İfadelerini kullandı.