Sincan Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle kabul edilen kararı kamuoyuyla paylaşan Başkan Ercan, Sincan ve kardeş şehir Adıyaman'da ilk 10 bin içerisinde derece elde eden öğrencilere büyük bir başarı ödülü verileceğini belirtti.

Başkan Murat Ercan, Sincan ilçesinde ikamet eden öğrencilere yönelik desteklerinin yanı sıra, Adıyaman'ı da unutmadıklarını ve deprem döneminde kardeş il ilan edilen Adıyaman'da da üniversite sınavlarında dereceye giren gençlere başarı ödülü verileceğini vurguladı. Başkan Ercan, gençlerle gurur duyduklarını ifade etti. Bu desteklerle, başarılı gençlerin daha ileriye gitmeleri ve eğitim hayatlarında daha iyi şartlara sahip olmaları amaçlanıyor.

10 BİNDEN 100 BİN TL'YE KADAR DESTEK SÖZÜ

Başkan Ercan, şu ifadelere yer verdi: “Üniversite sınavında ilk 10’na giren öğrencilere 100.000TL, ilk 100’e giren öğrencilere 75.000 TL, ilk 1000’e giren öğrencilere 30.000 TL ve ilk 10.000’ne giren öğrencilere de 10.000 TL başarı ödülü vereceğiz. Karar, Belediye Meclisimizden geçti. Hayırlı olsun, başarınız daim olsun. Biz sizinle gurur duymaya ve daima yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Muhabir: Haber Merkezi