Urfanatik- Geçtiğimiz günlerde yoğun katlımla gerçekleştirilen açılışın ardından kısa sürede şehirde adından söz ettiren “Hacı Bekir Ocakbaşı”, Urfalıların damak zevkine hitap eden lezzetleriyle beğeni topluyor.
Mekanda sunulan kebaplar, meşhur Urfa isotuyla harmanlanan mezeler ve odun ateşinde pişirilen lezzetler, ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor.
“ŞANLIURFA HALKININ 7/24 HİZMETİNDEYİZ VE HERKESİ HACI BEKİR OCAKBAŞI’NA BEKLİYORUZ”
Urfanatik Gazetesi olarak mikrofonlarımızı işletmeci Hacı Bekir Yaşar’a uzattık.
Yaşar, Şanlıurfa halkına en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirterek şunları söyledi: “Şanlıurfalıların damak zevkine uygun, kaliteli ve lezzetli yemekleri sunmak için buradayız. Bizi tercih eden herkese teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa halkının 7/24 hizmetindeyiz ve herkesi Hacı Bekir Ocakbaşı’na bekliyoruz.”
“HİZMET ANLAYIŞIMIZ KALİTEMİZDE VE İŞİMİZDE DESTEK GÖRMEK”
Hizmet anlayışında kalitede ve işlerinde destek görmek istediklerini söyleyen Hacı Bekir Yaşar Ocakbaşı İşletme sahibi Hacı Bekir Yaşar, “1979'dan beri Şanlıurfa'da hizmet sektöründe aktif olarak çalışmaktayız. Yaklaşık kırk yılı aşkın bir süredir Şanlıurfa'da düğün sektöründe hizmet veriyorduk. Düğün sektöründeki hizmetimizi bir noktada sonlandırdık ve ardından Hacı Bekir Ocakbaşı olarak faaliyete başladık. Daha önce Hacı Bekir Sofrası vardı, orada da perakende olarak çok ciddi hizmetler sunduk. Herkesin kendine göre bir hizmet anlayışı vardır. Bizim hizmet anlayışımız, mutfağımızda, işimizde ve kalitemizde bize destek veren dostlarımızla birlikte çalışmaktır” dedi.
“ÜRÜNLERİMİZ SON DERECE KALİTELİDİR”
Ürünlerinin son derece kaliteli olduğunu belirten Hacı Bekir Yaşar, “Hacı Bekir'in özelliği, mekanımızı seven halkın ve dostlarımızın desteğiyle birlikte işletmemizdir. Ürünlerimiz gerçekten kalitelidir. Son alımlarımız arasında keşkek, tirit ve mumbarımız mükemmeldir. Gelip denemenizi tavsiye ederim. Ramazan yaklaşıyor ve bu mübarek ayda güzel bir fiks menü sunacağız. Anında sıcak yemek ve ardından sıcak çay ve tatlı ikram edeceğiz. Misafirlerimizin midesi de beyni de memnun olmalı. Bizim amacımız, hizmet verdiğimiz her alanda bu iki unsuru ön plana çıkarmaktır” dedi.
“YİRMİ DÖRT SAAT PAKET SERVİSİMİZ VARDIR”
Yirmi dört saat paket servisleri olduğunu ifade eden Hacı Bekir Yaşar Ocakbaşı işletme sahibi Hacı Bekir Yaşar, “Kesinlikle davet amaçlı bir defa gelip, kelle paça ve mumbarı denemelisiniz. Kuşbaşı ciğerimiz taze olarak günlük hazırlanır. Bizi tanıyan ve bilen dostlarımız, Hacı Bekir'in kalitesini bilirler. Kırk yıldır tek bir gram yanlış ürün kullanmadık ve bu konuda iddialıyız. Lütfen herkes bize destek olsun, bizi yalnız bırakmasın. 7/24 açığız çünkü dışarıda çalışan memurlar, hastanede olanlar ve gece hizmet almak isteyenler için hijyenik bir ortamda hizmet vermek çok önemli. Yirmi dört saat paket servisimiz var. Yemek nefes gibidir, bir gün yemek yemezseniz hayat biter. Eminim ki bizi tercih ettiklerinde bırakmayacaklardır” dedi.