Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Ramazan ayında sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi bir kez daha göstererek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı koruma altındaki yetim çocuklar ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Hasan Şıldak, Yetim Çocuklarla İftar Sofrasında Buluştu (1)

Şanlıurfa’daki anlamlı etkinlikte Vali Şıldak’a, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Can Kayhan Özok, çeşitli kamu kurumlarının müdürleri ve çok sayıda çocuk eşlik etti.

Hasan Şıldak, Yetim Çocuklarla İftar Sofrasında Buluştu (2)

 İftar sırasında, çocuklarla sohbet eden ve onlara moral veren Vali Şıldak, etkinliğin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak duygusal bir mesaj paylaştı.

Hasan Şıldak, Yetim Çocuklarla İftar Sofrasında Buluştu (3)

Vali Şıldak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bu akşam iftar soframızda sevgili çocuklarımız ile birlikteydik, onlar bizim geleceğimiz ve hayattaki umutlarımız... Her zaman yanınızda olacağız. Sevgiyle, ilgiyle…” dedi.

Hasan Şıldak, Yetim Çocuklarla İftar Sofrasında Buluştu (4)

Editör: İbrahim Çakmak