Şanlıurfa, ING Türkiye Kupası Dörtlü Finali İçin Hazır Şanlıurfa, ING Türkiye Kupası Dörtlü Finali İçin Hazır

Trendyol 1. Lig’in 24. Haftasında Şanlıurfaspor, kendi sahasında Sakaryaspor ile oynayacak. Kritik öneme sahip karşılaşma 13 Şubat Perşembe günü 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak.

Şanlıurfaspor- Sakaryaspor maçında düdüğü Denizli bölgesinden Ümit Öztürk çalacak. Öztürk'ün yardımcılıklarını Mehmet Pekmezci ve Kerem İlitangil yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yunus Emre Çiftçi olarak belirlendi.

ŞANLIURFASPOR’DA EKSİK YOK

Ligin 24. Haftasında oynanacak Sakaryaspor maçı öncesi Şanlıurfaspor’da cezalı ve sakat futbolcunun olmadığı öğrenildi.

SAKARYASPOR’DA YENİ TRANSFERLER İLK MAÇINA ÇIKACAK

Sakaryaspor'da ise sarı kart cezasını tamamlayan Kahraman Demirtaş ile yeni transferler Gael Kakuta, Atanas Kabov ve Batuhan Çakır Şanlıurfaspor kamp kadrosuna dahil edildi.

SAKARYASPOR’UN KAMP KADROSU

Kritik karşılaşma öncesi Sakaryaspor, Şanlıurfaspor kamp kadrosunu açıkladı. Kadroda; Jakup Szumski, İsmail Çipe, Muhammed Himmet Ertürk, Serkan Yavuz, Bülent Uzun, Engin Can Aksoy, Kahraman Demirtaş, Nicolas N'Koulou, Oğuzhan Çapar, Burak Altıparmak, Nsana Simon, Emre Demir, Rayane Aabid, Gael Kakuta, Mamadou Mendy, Atanas Kabov, Emircan Altıntaş, Burak Çoban, Ömer Şişmanoğlu ve Batuhan Çakır yer aldı.

SAKARYASPOR HAVA YOLUYLA ŞANLIURFA’YA GELECEK

Şanlıurfaspor maçı öncesi hazırlıklarını tamamlayan Sakaryaspor, saat 16.00 uçağıyla Şanlıurfa GAP Havalimanına iniş yapacağı öğrenildi.

Editör: Ahmet Durmuş