Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü anlamlı bir programla kutladı. Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ve eşi Dr. Sengül Aksoy, gece gündüz demeden görev yapan kadın polislere teşekkürlerini sunarak, onların bu özel gününü kutladılar.
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polisevi'nde düzenlenen iftar programına katılan Aksoy çifti, kadın personelle bir araya gelerek, onların özverili çalışmaları ve ülke için verdikleri hizmetlere takdirlerini ifade etti.
Emniyet Müdürü Aksoy, etkinlikte yaptığı konuşmasında, "Kadınlar, toplumun temeli ve geleceğin şekillendiricileridir. Bizim için her bir kadın, bir kahramandır" dedi.
Programda ayrıca, İl Emniyet Müdürlüğü Türk Müziği Korosu tarafından özel bir müzik dinletisi sunuldu. Kadın personellere yönelik bu anlamlı etkinlik, büyük bir coşkuyla kutlandı.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü kadın personeli, kendilerine gösterilen bu değerli ilgi için Müdür Aksoy ve eşine teşekkürlerini iletti.
Program öncesinde ise, Müdür Aksoy, birimlerdeki kadın personeli ziyaret ederek, her birinin emeklerine olan minnettarlığını dile getirdi.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, tüm kadınların topluma kattığı değerleri vurgularken, kadın polislere özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti ve 8 Mart’ı anlamlı bir şekilde kutladı.