Olay, saat 14.30 sıralarında Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bestami Serdar E., henüz bilinmeyen bir nedenle yanında taşıdığı tabanca ile Müjdat Yeşildal’a ateş etti. Ardından silahı kendisine çevirerek intihar girişiminde bulundu.
OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ
Silah seslerini duyan fakülte çalışanları ve öğrenciler büyük panik yaşarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulanslarla hastaneye sevk edildikleri öğrenildi. Yetkililer, her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğunu açıkladı.
OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Yaşanan saldırının ardından polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Olayın nedeni henüz netlik kazanmazken, saldırının sebebine ilişkin detaylı soruşturma başlatıldığı bildirildi.