İç mekanlarda Daha hijyenik, daha az rutubetli, kış ve yaz aylarında daha sıcak veya daha soğuk bir atmosfer sağlaması sebebiyle ve bu sayede yaşam standardını yükselterek, daha sağlıklı ve konforlu bir yaşam şansı tanıması sebebiyle...
İç mekanlarda Daha hijyenik, daha az rutubetli, kış ve yaz aylarında daha sıcak veya daha soğuk bir atmosfer sağlaması sebebiyle ve bu sayede yaşam standardını yükselterek, daha sağlıklı ve konforlu bir yaşam şansı tanıması sebebiyle mutlaka ısı yalıtımı yapılmalıdır. Yapılacak dış cephe ısı yalıtım uygulamaları, iç mekanlarda oluşabilen bir çok sorunun önüne geçebildiği gibi, yaşadığınız binanın duvarlarının dış etkilerden tamamen yalıtılması sayesinde, çok daha güçlü ve uzun ömürlü olmasını da sağlamaktadır. Mevsimlere göre yazın sıcak havanın içeriye, soğuk havanında dışarıya çıkmasını, kış aylarında bunun tersi olarak dışarıdaki soğuk havanın içeriye, içerideki sıcak havanın dışarıya çıkışını engelleyerek, düzgün ve sağlıklı bir iklimlime olanağı sunar.
Isı yalıtımı sayesinde oluşan enerji tasarrufu bile, dış cephe ısı yalıtımının maliyetini en az iki en fazla üç sene içerisinde karşılamakta ve oluşturduğu yüksek standarttaki yaşam olanağı da ekstra kar olarak yaşamımıza yansımaktadır. Isı yalıtımları sadece dış cepheye yapılmamalıdır. Isı yalıtımı binalarınızın temelinden, çatılara kadar enerji kaçağı oluşabilecek ve aynı zamanda dış etkilere maruz kalabilecek her katmana yapılmalıdır. Bodrum katlarının toprağa temas etmekte olan duvarlarının, yoğuma suyunu kesmek için, bodrum duvarlarının dışından bir Isı yalıtımı gerekmektedir, bunun yanı sıra temel altına uygulanacak bir ısı yalıtımı gerekir, tamamlayıcı unsur olarak tüm dış cephe kaplama ile ısı yalıtımı yapılması çok büyük bir gereklilik ve yasalarımızın zorunlu kıldığı bir zorunluluktur.