Millî Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi karşısındaki Suriye’de bulunan Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Samsun'da Yolcu Otobüsü Kamyona Çarptı: Ölü ve Yaralılar Var Samsun'da Yolcu Otobüsü Kamyona Çarptı: Ölü ve Yaralılar Var

Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde gerçekleştirilen operasyon, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) sınır güvenliğini sağlama ve terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

MSB sınır hattına ilişkin açıklama yaptı. Buna göre, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Bakanlığın açıklaması şu şekilde:

“Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki PKK/YPG'li teröristlere karşı operasyonlarına aralıksız devam ediyor.

Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi”

Editör: Hüseyin Özkan